جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان باروق

فرماندار باروق در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان گفت: دستگاه‌های شهرستان باید پیگیری کنند تا متناسب با پروژه هایی که در دست اجرا دارند سهم اعتبارات شهرستانی را اخذ نمایند تا به روند رو به رشد شاخص های توسعه های شهرستان بیفزایند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان باروق جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان به ریاست فرماندار  و با حضور حاج علی احمدی نماینده مردم شهرستان های میاندواب ، باروق و چهاربرج ، مهندس نجاری کارشناس معین و دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان باروق ، بخشداران و جمعی از مدیران نهادها و مسئولین در فرمانداری برگزار شد.

🔹صالح حسینی فرماندار شهرستان باروق  در ابتدای این جلسه به میزان اعتبارات شهرستان اشاره کرد و گفت:  دستگاه‌های شهرستان  باید پیگیری کنند تا متناسب با پروژه هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ نمایند تا به روند رو به رشد شاخص های توسعه های شهرستان بیافزاید .

🔹وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.
🔹در ادامه جلسه سید یاسر هاشمی معاون فرماندار بیان داشتند . در خصوص توازن توزیع اعتبارات گفت:مطالبات شهرستان با توجه به سیاست های شورای برنامه ریزی و توسعه استان، اتمام پروژه های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه های اجرایی شهرستان است .

🔹 هاشمی بیان داشتند شهرستان باروق بیشترین تخصیص اعتبار برای اجرای پروژه‌های مختلف در سال 1402 را با 72 درصد در بین 20 شهرستان استان آذربایجان غربی به خودش اختصاص داده است.

🔹وی اضافه کرد اعتبار شهرستان باروق در سال 1403 بیش از 850 میلیارد ریال پیش بینی شده و بر اساس شاخص جمعیت باروق اولین شهرستان در استان در خصوص جدب اعتبارات می باشد .

🔹حاج علی احمدی نماینده مردم شهرستان های باروق ، میاندوآب ، چهاربرج در مجلس شورای اسلامی  به برنامه ریزی صورت گرفته برای دیدار با مسئولان ملی و استانی اشاره و افزود: در دیدار با مسئولان ملی و استانی پیگیر جذب اعتبارات ملی هستیم تا با استفاده از این اعتبارات تحولی را در تکمیل و بهره برداری از پروژه های عمرانی رقم بزنیم .

🔹مهندس نجاری کارشناس معین و دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان در این نشست به وظیفه اصلی کمیته برنامه ریزی اشاره کرد و گفت : برنامه ریزی  مدون با توجه به محور های توسعه شهرستان برای رساندن به نقطه مطلوب است.

🔹نجاری افزود : بودجه وسیله برای رسیدن سریع تر به توسعه و اهداف توسعه ای است و این زمانی محقق می شود که برنامه ریزی صحیح و مدونی داشته باشیم.

🔹وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی در کشور تصریح کرد که تحقق یک اقتصاد درون زا و مقاوم با برنامه ریزی و تخصیص بهینه اعتبارات میسر خواهد شد و کمیته‌های برنامه ریزی نقش بارزی در تخصیص بهینه منابع دارند.